Tocanita "ca in Muntenia"

de cristinutanicolita in Vita, 16 Iul 2014 | 5209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de vita
  • 1 kg ceapa
  • 200 g grasime
  • 1 lingurita boia
  • 650 g rosii
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita "ca in Muntenia":

Carnea se spala si se taie cuburi.Bucatile se prajesc si se pun intr-un vas.

Intr-o cratita se pune grasime suficienta se adauga ceapa, curatata si taiata felii. Cand incepe sa capete culoare aurie se adauga ardeii taiati felii si boiaua de ardei. Se pune apoi carnea prajita si rosiile taiate bucati si se acopera totul cu apa.

Se fierbe la foc potrivit si se adauga sare. piper dupa gust si usturoiul taiat marunt. Daca zeama scade, se mai adauga cate o cescuta de apa fierbinte, pana cand carnea este bine fiarta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita "ca in Muntenia"" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Rocsi 1

16.07.2014, 22:26

dantes 1

17.07.2014, 09:06

Buna!

cristinutanicolita 1

18.07.2014, 20:07

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vitel cu paste